Liderii de mâine, bursierii Cosmote de astăzi

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.217 ori
<b>Liderii de mâine, bursierii Cosmote de astăzi</b>Cinci studenți vor primi echivalentul în lei a 150 euro pe lună, timp de 9 luni (octombrie-iunie), în fiecare an, pe parcursul studiilor universitare. Cei cinci tineri sunt câștigătorii Burselor COSMOTE, un program de responsabilitate socială...

Cinci studenți vor primi echivalentul în lei a 150 euro pe lună, timp de 9 luni (octombrie-iunie), în fiecare an, pe parcursul studiilor universitare. Cei cinci tineri sunt câștigătorii Burselor COSMOTE, un program de responsabilitate socială lansat în acest an.

Câștigătorii burselor sunt: Stupariu Ioana-Florina, studentă la Universitatea Bobes Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Drept, Iliescu Lucian-Ionel, student la Academia de Studii Economice din București, Facultatea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori și la Universitatea din București, Facultatea de Geografie, Pîrvu Andreea-Elena, studentă la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine, Ursulean Magda studentă la Universitatea Tehnică Gh.Asachi Iași, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Inginerie Electronică și Telecomunicații și la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Facultatea de Litere, Engleză-Germană și Pop Radu-Cristian, student la Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Plastice, Grafică.

“încurajarea viitorilor profesioniști de top este foarte importantă pentru noi ca organizație și ca parte activă din comunitate. Investim în viitor susținând prezentului acestor studenți excepționali și ajutându-i ca visele lor să devină realitate”, declară Liliana Dănăilă, Director Resurse Umane COSMOTE România.

Printre proiectele de responsabilitate socială derulate de COSMOTE România se numără: campania “Mesaje de iubire”, parteneriatul cu Asociația Telefonul Copilului, programul intern de protecția mediului “Green Office”, etc.

La nivel de Grup, Bursele COSMOTE este un program de responsabilitate socială cu tradiție pentru COSMOTE, prin intermediul căruia au fost decernate în Grecia peste 250 de burse și distincții de onoare, în valoare totală de peste 1 milion de euro.

Mai multe detalii despre proiect și regulamentul de participare sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×