Liga intai de fotbal, transmisa in direct pe iPhone si iPad; Meciul Steaua - Victoria Branesti a fost transmis in premiera pe m.antena1.ro!

2.400 ori
<b>Liga intai de fotbal, transmisa in direct pe iPhone si iPad; Meciul Steaua - Victoria Branesti a fost transmis in premiera pe m.antena1.ro!</b>Meciul Steaua - Victoria Branesti de duminica seara (15 august) a fost transmis in premiera de trustul Intact folosind o platforma multimedia, care a inclus atat TV, cat si online si mediul mobil. Astfel, posesorii de iPhone si iPad au putut urmari...

Meciul Steaua - Victoria Branesti de duminica seara (15 august) a fost transmis in premiera de trustul Intact folosind o platforma multimedia, care a inclus atat TV, cat si online si mediul mobil. Astfel, posesorii de iPhone si iPad au putut urmari confruntarea sportiva pe terminalele lor.

Meciul a putut fi urmarit la televizor, pe Antena 1, online pe www.antena1.ro si pe telefonul mobil (m.antena1.ro), de catre posesorii de iPhone. Acelasi link a putut fi utilizat si de catre posesorii de iPad pentru a vedea meciul ultimei etape. De pe antena3.ro aflam ca aproximativ 770.000 de spectatori au urmarit confruntarea celor 2 echipe, in vreme ce online, antena1.ro a inregistrat aproximativ 8000 de unici cu ocazia meciului.

Pe mobil (m.antena1.ro) au fost inregistrati 900 de unici, 10% dintre acestia folosind un iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×