Smartphone-urile si tableturile din colectia toamna-iarna 2010, intr-o lista detaliata!

1.847 ori
<b>Smartphone-urile si tableturile din colectia toamna-iarna 2010, intr-o lista detaliata!</b>O sursa din cadrul operatorul american Verizon Wireless a dezvaluit detalii despre o serie de terminale care vor sosi pe piata in toamna si iarna acestui an. Vorbim despre smartphone-uri precum BlackBerry Storm 3, Motorola Droid Pro, un tablet Motorola si...

O sursa din cadrul operatorul american Verizon Wireless a dezvaluit detalii despre o serie de terminale care vor sosi pe piata in toamna si iarna acestui an. Vorbim despre smartphone-uri precum BlackBerry Storm 3, Motorola Droid Pro, un tablet Motorola si un tablet Samsung.

In luna septembrie va debuta varianta cu suport pentru roaming global a lui Motorola Droid 2, care va sosi cu o carcasa de culoare albastra, respectiv neagra. Apoi va sosi handsetul Motorola Citrus WX445, un telefon Android pentru tineri si cu un pret pe masura. LG Octane VN530 va debuta in aceeasi perioada, acest telefon cu ecran touch fiind insotit de modelul LG VN270, Pantech Crux si ZTE Salute, ultimele 2 fiind low-end-uri.

Verizon va mai lansa in septembrie si 2 netbook-uri, Dell Vostro V13 si HP Pavilion DM1-2010, in vreme ce in octombrie va debuta mult-asteptatul BlackBerry Storm 3 9570. Terminalul va rula BlackBerry OS 6, va include un touchscreen SurePress, ca si Storm 2, iar lista de lansari continua cu Samsung Fascinate (inca o versiune de Galaxy S), Samsung Continuum I400 (mid end Android) si Samsung Gem I100 (low end Android cu tastatura QWERTY).

Motorola XT610 este si el pe lista, avand un ecran similar cu cel de pe Droid X, dar specificatii mai modeste. Motorola Droid Pro (aka Moto A957 sau Moto Sick) va sosi si el in octombrie, in vreme ce Palm Pre 2 si Casio Ravine completeaza lista de lansari ale toamnei. Noiembrie va fi luna tableturilor, astfel ca aflam ca Motorola va lansa modelul Z600 (aka Stingray), iar Samsung va lansa tabletul I800, dotat cu ecran de 10 inchi.

O alta surpriza a acestei luni este HTC Merge, un smartphone cu procesor mai rapid de 1 GHz si camera de 10 megapixeli. Estimam ca pana in perioada sarbatorilor de iarna vom vedea macar jumatate dintre aceste modele si in Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×