Liga lui Mitică vine pe Android cu o aplicație dedicată

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.828 ori
<b>Liga lui Mitică vine pe Android cu o aplicație dedicată</b>în sfârșit veți scăpa de povara de a aștepta să se încarce GSP, Prosport sau livescore pentru a afla ce mai face echipa preferata. Acum avem și o aplicație Liga I România pentru Android, astfel că putem fi la curent cu tot ce mișcă în...

în sfârșit veți scăpa de povara de a aștepta să se încarce GSP, Prosport sau livescore pentru a afla ce mai face echipa preferata. Acum avem și o aplicație Liga I România pentru Android, astfel că putem fi la curent cu tot ce mișcă în fotbalul de club românesc.

Ce include aplicația? Ei bine, printre altele avem comentarii live, scoruri în timp real pentru meciurile din Liga I, știri de ultimă oră, știri video și clasamentul la zi. Aplicația este gratuită și este la versiunea 1.0 deocamdată. Sunt afișate și canalele pe care se dispută un meci, un avantaj uriaș, mai ales că pe marile site-uri de sport din România e foarte greu să afli pe ce program TV poți vedea un meci în ziua de azi.

aplicație Liga I România pentru Android

Aplicația arată bine, are o interfață curata și transparentă în secțiunile potrivite, iar printre sursele din care își extrage informatiille observ prezenta lui Sport.ro, deci calitatea video a materialelor e asigurată. Puteți descărca aplicația de aici sau scana codul QR de mai jos pentru a o descărca pe telefonul vostru Android. Mai aflati ca aplicatia este creata de catre Alex Bandol si ocupa doar 544 kb.

aplicație Liga I România pentru Android

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×