Împăcare Samsung - Apple la Înmormântarea lui Steve Jobs? COO-ul Samsung Electronics a fost prezent!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.126 ori
<b>Împăcare Samsung - Apple la Înmormântarea lui Steve Jobs? COO-ul Samsung Electronics a fost prezent!</b>După o serie de tributuri variate pentru vizionarul și gurul Apple Steve Jobs, a venit și tristul moment al înmormântării sale, sau mai bine zis al unui eveniment cu tentă religioasă în care invitații să își amintească de marele om care a...

După o serie de tributuri variate pentru vizionarul și gurul Apple Steve Jobs, a venit și tristul moment al înmormântării sale, sau mai bine zis al unui eveniment cu tentă religioasă în care invitații să își amintească de marele om care a fost Jobs. Reuters ne informează că printre invitați la evenimentul de ieri s-a numarat și COO-ul și președintele Samsung Electronics Lee Jae-yong.

Sunt sigur că știți că Samsung și Apple se duelează și șicanează în tribunale și în afara lor încă din primăvara acestui an, rămânând între timp parteneri la capitolul furnizare de componente. Ei bine, există zvonuri care afirmă că după ceremonia dedicată lui Steve Jobs, Jae-yong și Tim Cook, noul CEO Apple au avut o discuție menită să încheie conflictul între uriașii tehnologiei moderne.

între timp, trebuie să aflați că imediat după anunțul oficial al lui iPhone 4S Samsung a înaintat o cerere ca vânzările sale să fie oprite în câteva tari pe motiv că ar încălca brevete pentru tehnologia 3G a companiei asiatice. Cererea a fost respinsă deocamdată, dar războiul brevetelor continuă..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×