Windows Phone, pe locul 2 la cotă de piață a OS-urilor smartphone până În 2015

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.208 ori
<b>Windows Phone, pe locul 2 la cotă de piață a OS-urilor smartphone până În 2015</b>Specialiștii de la IDC au publicat astăzi predicțiile cu privire la evoluția sistemelor de operare mobile în următorii ani, cu vești foarte bune pentru Google și Microsoft. Astfel, aflăm că în 2011, Android va deveni cel mai popular OS din lume...

Specialiștii de la IDC au publicat astăzi predicțiile cu privire la evoluția sistemelor de operare mobile în următorii ani, cu vești foarte bune pentru Google și Microsoft. Astfel, aflăm că în 2011, Android va deveni cel mai popular OS din lume pe smartphone-uri, iar până în 2015 Windows Phone va trece pe locul 2.

în acest an, Android va fi urmat pe locul 2 de Symbian și abia pe locul 3 se va afla iOS, ceea ce va pune cu siguranță Apple pe gânduri. însumând cota de piață Symbian cu cea Windows Phone, platforma Microsoft ar putea chiar să se bată de la egal la egal cu cea Android peste câțiva ani. Cu Nokia în spate, Windows Phone va beneficia de suportul unui brand celebru, dar și de fidelitatea unui public obișnuit să consume produsele finlandezilor.

Nu ne-ar mira ca iOS să ne surprindă plăcut în versiunea 5.0, recâștigându-și cota de piață știrbită și asta în vreme ce tabletele Honeycomb întârzie, iar Android 2.4 nu ni se pare foarte promițător și nici gata de lansare. Chiar și în acest condiții, ceea ce a a realizat Google în doar câțiva ani este foarte impresionant.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×