Lista de aplicaţii de pe HTC One M9 ajunge pe web, oferă indicii cu privire la noutăţile din HTC Sense 7.0

876 ori
<b>Lista de aplicaţii de pe HTC One M9 ajunge pe web, oferă indicii cu privire la noutăţile din HTC Sense 7.0</b>Mi se pare foarte interesant faptul că &icirc;n ciuda scăpărilor abundente de imagini cu Galaxy S6 şi HTC One M9, de obicei vedem doar corpurile terminalelor şi nu avem nici cea mai mică idee cu privire la lookul lui HTC Sense 7.0 şi TouchWiz 2015....

Mi se pare foarte interesant faptul că în ciuda scăpărilor abundente de imagini cu Galaxy S6 şi HTC One M9, de obicei vedem doar corpurile terminalelor şi nu avem nici cea mai mică idee cu privire la lookul lui HTC Sense 7.0 şi TouchWiz 2015. Ei bine, azi primim câteva indicii cu privire la funcţiile noului Sense.

Aparent lista de aplicaţii de pe HTC One M9 a ajuns pe web şi oferă indicii cu privire la modificările de interfaţa de pe HTC Sense 7.0. E vorba despre o listă cu fişierele APK de pe noul handset, nimic neobişnuit dacă mă întrebaţi pe mine. Între timp a apărut un zvon că HTC ne va oferi un software special care ne va permite să ne fabricăm propriile avataruri arătoase.

Acea aplicaţie ar putea fi oricare dintre cele listate aici. HTC Zero sună ca un serviciu interesant, iar Instagram pare a fi şi el preinstalat. Linkedin se afla pe listă, împreună cu Polaris Office, dar şi "ceva" numit Lucy. Observ că există şi un APK de Skype şi nu aş fi surprins să văd şi alte aplicaţii Microsoft apărând la bord, după modelul lui Galaxy S6.

Ce credeţi că sunt "HTC Zero" şi "Lucy"? Sa fie vorba de un nou asistent virtual in gen Cortana sau Siri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×