Logitech lansează adaptorul Bluetooth Audio ce transformă boxele Într-un sistem audio wireless

Autor:  | Publicat în:  Logitech 1.310 ori
<b>Logitech lansează adaptorul Bluetooth Audio ce transformă boxele Într-un sistem audio wireless</b>Pe lângă numeroasele periferice de gaming produse de către Logitech, aceștia din urmă se ocupă și cu dezvoltarea de produse de tip adaptoare bluetooth, un astfel de device fiind și Logitech Bluetooth Audio, dispozitiv proaspăt lansat ce...

Pe lângă numeroasele periferice de gaming produse de către Logitech, aceștia din urmă se ocupă și cu dezvoltarea de produse de tip adaptoare bluetooth, un astfel de device fiind și Logitech Bluetooth Audio, dispozitiv proaspăt lansat ce transformă boxele într-un sistem audio wireless pentru smartphone și tabletă.

Alexandru Mazilu, Retail Account Manager Logitech România, declară: “Smartphone-urile devin un device preferat de tot mai mulți utilizatori pentru stocarea și audiția muzicii, iar acum, cu ajutorul adaptorului audio Bluetooth de la Logitech, poți asculta piesele preferate la boxele de la PC sau la sistemul home stereo”.

Logitech lansează adaptorul Bluetooth Audio ce transformă boxele Într-un sistem audio wireless

Datorită tehnologiei Bluetooth multipoint se permite conectarea la 2 device-uri simultan și se poate transmite semnal audio de la oricare dintre ele doar prin apăsarea unui buton. Adaptorul se va atașa într-un mod simplu la sistemul de boxe prin intermediul unui cablu RCA analog standard sau un cablu de 3.5 mm. Astfel sunetul va fi transmis și controlat printr-o conexiune sigură de la o distanță de 15 metri. Logitech Bluetooth Audio va fi disponibil din luna mai la un preț recomandat de 199 lei.

Logitech Bluetooth Adapter

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×