Wiko, producător de telefoane din Franța anunțat Rainbow, un smartphone Android colorat, cu preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Wiko 3.976 ori
<b>Wiko, producător de telefoane din Franța anunțat Rainbow, un smartphone Android colorat, cu preț accesibil</b>Dacă Alcatel nu mai e o companie franceză după ce a trecut în proprietatea chinezilor de la TCL, am rămas cu Archos ca producător de terminale Android. Ei bine se pare că mai există o companie locală, sub numele de Wiko, care anunța astăzi un...

Dacă Alcatel nu mai e o companie franceză după ce a trecut în proprietatea chinezilor de la TCL, am rămas cu Archos ca producător de terminale Android. Ei bine se pare că mai există o companie locală, sub numele de Wiko, care anunța astăzi un smartphone cu carcasa colorată și preț accesibil.

Noul venit este Wiko Rainbox, un smartphone dual SIM cu ecran de 5 inch și preț de 149 de euro. Handsetul rulează Android 4.2.2 și este dotat cu un display 720p, iar la interior se afla un procesor quad core MediaTek. Acest CPU este tactat la 1.3 GHz și include printre dotări și 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, slot microSD și o cameră de 8 MP în spate.

Wiko Rainbox

Viteză maximă de conexiune pe acest model este de 21 Mbps în regim HSPA+. Wiko Rainbow vine în culori exotice precum fucsia, turcoaz, galben, violet, corail, negru și alb. Dacă ne uităm strict la design și la colorit, acest model e un rival solid pentru modelele Nokia X, mai degrabă Nokia XL. Voi ce ați alege?

Wiko, producător de telefoane din Franța anunțat un smartphone Android colorat, cu preț accesibil

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×