Google prezintă echipa din spatele telefonului modular Ara; Iată evoluția sa! (Video)

1.160 ori
<b>Google prezintă echipa din spatele telefonului modular Ara; Iată evoluția sa! (Video)</b>Cu câteva luni în urmă se vorbea foarte mult de telefoane modulare și apăruseră Project Ara de la Motorola și Google, pentru că apoi și ZTE să își manifeste interesul în această direcție. Acum Motorola nu mai este în ograda Google, dar...

Cu câteva luni în urmă se vorbea foarte mult de telefoane modulare și apăruseră Project Ara de la Motorola și Google, pentru că apoi și ZTE să își manifeste interesul în această direcție. Acum Motorola nu mai este în ograda Google, dar Project Ara continuă și mai jos aflăm detalii despre evoluția sa.

Echipa care lucrează la acest proiect poartă numele de Advanced Technology and Projects, ATAP, care are legătură și cu Project Tango, acel handset cu senzori 3D și camere speciale. Project Ara este un telefon modular, ale cărui componente pot fi înlocuite cu ușurință, aparent pe baza unui sistem de magneți. Acest device este și plăcut ochiului, fiind format dintr-o serie de "tile-uri" ce pot fi mutate ca piesele unui joc.

Se lucrează și la o aplicația Ara care îi va permite utilizatorului să își configureze singur terminalul și să îl customizeze după preferințele sale. Micile "blocuri" de tehnologie care constituie componentele înlăturabile ale acestui smartphone sunt atașate pe bază de magnetism și sunt foarte ușor de înlocuit.

Google, proiect Ara

Vedem în clipul video atașat acestui articol și un exoschelet metalic al unui prototip de telefon Ara, cu diferite module disponibile. Va deveni oare acest proiect realitate sau va rămâne doar prototip?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×