Logo-ul companiei chineze ZTE va fi schimbat anul viitor

Autor:  | Publicat în:  ZTE 595 ori
<b>Logo-ul companiei chineze ZTE va fi schimbat anul viitor</b>Potrivit unei informații sosite de curând prin intermediul publicației online mydrivers.com, aflăm că producătorul chinez ZTE are în plan aplicarea unei schimbări asupra logo-ului actual, proces ce se va întâmpla anul viitor. &nbsp; Astfel, noul...

Potrivit unei informații sosite de curând prin intermediul publicației online mydrivers.com, aflăm că producătorul chinez ZTE are în plan aplicarea unei schimbări asupra logo-ului actual, proces ce se va întâmpla anul viitor.

Astfel, noul logo va renunța la textul în chineză atașat, iar forma literelor va fi și aceasta schimbată, optându-se pentru un font cu margini rotunjite. De asemenea, și culoarea va fi una ceva mai tinerească, detaliu dezvăluit de către o nuanță mai deschisă de albastru.

Logo-ul companiei chineze ZTE va fi schimbat anul viitor

Pe lângă schimbarea de ordin estetic, ZTE va trece și la o nouă filozofie bazată pe conceptul Cool-Green-Open prin care compania se va axa în special pe device-uri dinamice, ușor de folosit care să fie adresate în special publicului tânăr.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×