Opulenţă la maxim: Louis Vuitton prezintă husa de iPhone care costă cât 7 iPhone-uri

5.554 ori
<b>Opulenţă la maxim: Louis Vuitton prezintă husa de iPhone care costă cât 7 iPhone-uri</b>Internetul este plin de fel și fel de oferte la huse destinate smartphone-urilor Apple, dar astăzi dăm peste un asemenea accesoriu inedit. Este vorba despre o husă destinată lui iPhone 7 care costă cam cât 7 astfel de terminale mobile. Husa este acoperită

Pentru unii posesori de iPhone nu e de ajuns să aibă faimosul smartphone Apple, ci e nevoie şi de accesorii de lux. Dacă unele huse Guess sau Calvin Klein costă peste medie, dar totuşi rezonabil pentru cei cu dare de mână, Louis Vuitton trece la segmentul de lux cu noua sa husă pentru iPhone.

Husa Louis Vuitton iPhone

Avem de-a face cu un accesoriu cu preţ de 5500 de dolari, pe care îl admiraţi în imagini mai sus. El este acoperit cu piele de crocodil de culoare aurie si are 4 colţuri ranforsate cu metal. Casa de modă a lansat noua husă în această săptămână, sub numele de Eye-Trunk. Accesoriul vine în variante pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, pornind de la preţul de 1180 dolari.

Cel mai ieftin model este unul cu spate din pânză şi modelul tradiţional Louis Vuitton imprimat. Cel mai scump e cel cu piele de crocodil. Senzaţia este că avem de-a face cu un cufăr medieval când privim aceste învelişuri scumpe pentru smartphone-urile Apple. Şi totuşi cine ar da echivalentul unei Dacia Logan pe o husă?! E genul de accesoriu pe care îl fură hoţul mai degrabă decât telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×