Motorola Moto Z 2017 apare în câteva imagini, inclusiv în cea care îl prezintă pe Moto Mod Gamepad de la MWC 2017

1.163 ori
<b>Motorola Moto Z 2017 apare în câteva imagini, inclusiv în cea care îl prezintă pe Moto Mod Gamepad de la MWC 2017</b>Acum câteva zile la scurt timp de la încheierea târgului Mobile World Congress 2017 din Barcelona aflam că Motorola Moto Z este pe cale să primească noi module interesante, printre care și unul de tip gamepad. Un detaliu ce nu l-am remarcat totoși atunci

Se pare că prima scăpare majoră a lui Motorola Moto Z 2017 s-a strecurat sub nasul nostru fără a fi remarcată. E vorba despre acea fotografie cu un Moto Mod gamepad de la MWC 2017, care includea un terminal inedit. E clar vorba de altceva decât Moto Z şi Moto Z Play, dacă ne uităm la scannerul de amprente frontal şi azi descoperim şi alte noi imagini cu viitorul terminal.

Moto Z 2017

Pe lângă apariţia la MWC total incognito şi având un buton Home în stil Moto G5, Moto Z 2017 a mai apărut în fotografii promoţionale ale operatorului Sprint. În acelea apărea cu o husă protectoare contra pozelor spion şi era folosit pentru a tura conexiunea Sprint la maxim. Operatorul prezenta un demo al serviciului Gigabit LTE în zona New Orleans şi s-a folosit de acest terminal misterios.

Moto Z 2017

Aparent e vorba despre un model ce are procesor Snapdragon 835 la interior, deci mai avem ceva de aşteptat până la debutul sau, ştiută fiind situaţia chipsetului. Telefonul foloseşte un sistem de 4X4 MIMO şi ajunge la suport LTE Categoria 16. E bizar să vedem Sprint prezentând Moto Z 2017, în condiţiile în care mod tradiţional ajungeau la Verizon produsele Moto de gen.

Cât despre designul prezentat în tandem cu acel gamepad, observăm muchii destul de groase ale ecranului pentru pretenţiile actuale, dar şi ceea ce pare a fi un blitz mare frontal şi nici urmă de orificiu pentru camera selfie. E clar doar o imagine placeholder şi sunt sigur că în spate avem şi pinii pentru ataşarea de module. O talie subţire e probabil în cărţi ca la Moto Z.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×