LTE, Android și QWERTY pe un singur telefon Samsung: Stratosphere, În curând În State!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.832 ori
<b>LTE, Android și QWERTY pe un singur telefon Samsung: Stratosphere, În curând În State!</b>Neglijati de Nokia în ultimii ani, americanii au totuși avantajul că anumite companii precum Samsung lansează produse în premieră în partea lor de ocean. Un exemplu este și Samsung Stratosphere, un terminal cu tastatura QWERTY, Android și suport...

Neglijati de Nokia în ultimii ani, americanii au totuși avantajul că anumite companii precum Samsung lansează produse în premieră în partea lor de ocean. Un exemplu este și Samsung Stratosphere, un terminal cu tastatura QWERTY, Android și suport pentru conectivitate 4G LTE.

Handsetul tocmai a fost anunțat oficial de către operatorul Verizon Wireless și este primul model 4G LTE cu tastatura fizică QWERTY din ofertă sa. Iată cum arată lista de specificații a nou venitului:

  • Display: 4 inchi, 480 x 800 pixeli, Super AMOLED
  • CPU: 1GHz
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captura video 480p, camera frontală de 1.3MP
  • Conectivitate: WiFi a/b/g/n, Bluetooth 3.0, LTE
  • Memorie: 4 GB internă, card microSD de 4 GB la pachet, 512 MB RAM
  • OS: Android 2.3 Gingerbread

Stratosphere se folosește de o tastatură glisantă cu 4 rânduri ce pare foarte comodă, cel puțin în imagini. Aflăm că produsul va sosi în State pe 13 octombrie cu un preț de 149.99 dolari, evident cu abonament Verizon pe 2 ani. Dacă LTE a ajuns și pe modele mid-range, pe care și un telefon low end cu această posbilitate de conectare?

LTE, Android și QWERTY pe un singur telefon Samsung: Stratosphere, În curând În State!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×