Lumigon T2 HD lansat oficial: smartphone scandinav cu acustică Bang & Olufsen

Autor:  | Publicat în:  Lumigon 922 ori
<b>Lumigon T2 HD lansat oficial: smartphone scandinav cu acustică Bang & Olufsen</b>Lumigon T2 HD este un smartphone original, care aduce câteva funcții pe care nu le găsim pe Samsung-urile și HTC-urile noastre de zi cu zi. Acest model costă 730 de euro și vine cu până la 128 GB memorie internă și un corp cu ramă din oțel...

Lumigon T2 HD este un smartphone original, care aduce câteva funcții pe care nu le găsim pe Samsung-urile și HTC-urile noastre de zi cu zi. Acest model costă 730 de euro și vine cu până la 128 GB memorie internă și un corp cu ramă din oțel inoxidabil.

Handsetul e disponibil pe negru, alb și are și o ediție limitată suflată cu aur de 24 de carate. Produsul va sosi în magazine în trimestrul 2, dotat cu un display de 4.3 inch, cu rezoluție 720p și un procesor dual core Qualcomm Snapdragon de 1.7 GHz. Acest telefon este rezistent la apă și praf, măsoară 8.7 mm în grosime și cântărește 148 de grame.

Lumigon T2 HD lansat oficial: smartphone scandinav cu acustică Bang & Olufsen

El include și un GPU Adreno 320, 2 GB RAM și suporta conectivitate 4G. Lumigon a inclus aici sonorizare Bang & Olufsen ICEpower și un difuzor HiFi stereo în partea superioară, dar și unul în partea inferioară a telefonului. în spatele lui T2 HD se afla o cameră de 13 megapixeli cu captura full HD, BSI, iar în zona frontală avem o cameră de 2.4 MP.

Acest handset are și un buton special pentru acțiuni definite de utilizator, de la deschiderea unui email la accesarea unei aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×