Posibilele dimensiuni ale lui iPhone 6 dezvăluite de o schiță a unei carcase ce a ajuns pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.256 ori
<b>Posibilele dimensiuni ale lui iPhone 6 dezvăluite de o schiță a unei carcase ce a ajuns pe web</b>Așa cum toate zvonurile din ultima perioadă afirmă, noua generație iPhone care se va numi 6 sau Air, va dispune de un display cuprins între 4.7 și 5.5 inch. în cursul acestei zile, o imagine ce prezintă schița unei huse pentru iPhone 6 vine să...

Așa cum toate zvonurile din ultima perioadă afirmă, noua generație iPhone care se va numi 6 sau Air, va dispune de un display cuprins între 4.7 și 5.5 inch. în cursul acestei zile, o imagine ce prezintă schița unei huse pentru iPhone 6 vine să întărească aceste zvonuri, scoțând la iveală un terminal de mari dimensiuni.

Din câte se poate observa, marginile acestuia își vor pierde destul de mult din curbură, adoptând acum un design mai pătrățos. Potrivit schiței cu pricina, noul iPhone 6 va avea măsura 150 mm în lungime și 85 mm în lățime, dimensiuni ce ar putea oferi un mic indiciu cu privire la faptul că telefonul va avea un display de 4.7 inch.

Printre celelalte posibile specificații ale lui iPhone 6 se mai numără un display din sticlă de safir, o densitate a pixelilor de 441 ppi, NFC, un procesor Apple A8, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. Totodată, noul iPhone 6 va sosi cu sistemul de operare iOS 8, platformă ce va aduce funcții de monitorizare a stării de sănătate și a activităților sportive.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×