LG G Flex primește actualizarea la Android 4.4 KitKat, doar În Coreea de Sud deocamdată

Autor:  | Publicat în:  LG 859 ori
<b>LG G Flex primește actualizarea la Android 4.4 KitKat, doar În Coreea de Sud deocamdată</b>Nu știu câți dintre voi au fost destul de pionieri încât să cumpere un LG G Flex, dar dacă ați făcut-o aflați că veți putea primi în curând KitKat pe acest model. Release-ul vine într-o săptămână în care am aflat că cel puțin 2...

Nu știu câți dintre voi au fost destul de pionieri încât să cumpere un LG G Flex, dar dacă ați făcut-o aflați că veți putea primi în curând KitKat pe acest model. Release-ul vine într-o săptămână în care am aflat că cel puțin 2 telefoane de top de la noi au primit KitKat.

Cunosc cel puțin o persoană cu un HTC One Mini actualizat la Android 4.4 și o persoană cu un Galaxy S4 ce a primit Android 4.4.2. in ultimele zile. Tot în această săptămână Galaxy Note 3 a început să primească Android 4.4, iar acum e rândul telefonului cu ecran curbabil de 6 inch. Actualizarea va aduce și funcția Knock Code pe acest device, ea debutând pe LG G Pro 2 lună trecută.

Tot prin noul software primiți și control Bluetooth Car Kit îmbunătățit, o performanță mai bună, imprimare wireless și alte mici modificări și optimizări ale platformei. Rețineți că deocamdată KitKat e disponibil pe LG G Flex în Coreea de Sud și atât, deci mai avem de așteptat puțin.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×