LG G Flex primește actualizarea la Android 4.4 KitKat, doar În Coreea de Sud deocamdată

Autor:  | Publicat în:  LG 797 ori
<b>LG G Flex primește actualizarea la Android 4.4 KitKat, doar În Coreea de Sud deocamdată</b>Nu știu câți dintre voi au fost destul de pionieri încât să cumpere un LG G Flex, dar dacă ați făcut-o aflați că veți putea primi în curând KitKat pe acest model. Release-ul vine într-o săptămână în care am aflat că cel puțin 2...

Nu știu câți dintre voi au fost destul de pionieri încât să cumpere un LG G Flex, dar dacă ați făcut-o aflați că veți putea primi în curând KitKat pe acest model. Release-ul vine într-o săptămână în care am aflat că cel puțin 2 telefoane de top de la noi au primit KitKat.

Cunosc cel puțin o persoană cu un HTC One Mini actualizat la Android 4.4 și o persoană cu un Galaxy S4 ce a primit Android 4.4.2. in ultimele zile. Tot în această săptămână Galaxy Note 3 a început să primească Android 4.4, iar acum e rândul telefonului cu ecran curbabil de 6 inch. Actualizarea va aduce și funcția Knock Code pe acest device, ea debutând pe LG G Pro 2 lună trecută.

Tot prin noul software primiți și control Bluetooth Car Kit îmbunătățit, o performanță mai bună, imprimare wireless și alte mici modificări și optimizări ale platformei. Rețineți că deocamdată KitKat e disponibil pe LG G Flex în Coreea de Sud și atât, deci mai avem de așteptat puțin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×