Luxul absolut: telefonul Mobiado Professional 105 Damascus ni se dezvăluie (Video)

2.197 ori
<b>Luxul absolut: telefonul Mobiado Professional 105 Damascus ni se dezvăluie (Video)</b>Cei care caută un telefon de lux deosebit vor fi încântați să descopere modelul Mobiado Professional 105 Damascus, pe care îl puteți admira în imaginile de mai jos și în clipul hands on de la finalul articolului. Acest terminal este mai degrabă...

Cei care caută un telefon de lux deosebit vor fi încântați să descopere modelul Mobiado Professional 105 Damascus, pe care îl puteți admira în imaginile de mai jos și în clipul hands on de la finalul articolului. Acest terminal este mai degrabă o operă de artă decât un handset și vine cu o carcasă din cristal de safir în valoare de 209 carate (în total), plus inserții de oțel de Damasc și butoane din oțel inoxidabil.

Mecanismul care acoperă bateria este unic ca design și concept, fiind fabricat dintr-o bucată unitară de cristal de safir. Mobiado Professional 105 Damascus este disponibil cu tastatură în limba engleză sau chirilică, iar dotările sale includ suport quadband GSM, dual band WCDMA, un difuzor și conectivitate 3G.

Luxul absolut: telefonul Mobiado Professional 105 Damascus ni se dezvăluie

Camera acestui model este de 2 megapixeli și suportă captură video, iar memoria handsetului este de 1GB. Noul Mobiado încorporează un display de 2 inchi, folosește un media player, suportă Bluetooth și cântărește doar 162 de grame. Iată produsul de lux manevrat cu grijă (și mănuși) în următorul clip video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×