LV 2008, camera viitorului pentru telefonul tau!

2.645 ori
<b>LV 2008, camera viitorului pentru telefonul tau!</b>Zoom-ul optic la un telefon dotat cu camera, nu este chiar un feature inovator, decat daca vorbim despre un terminal chinezesc care primeste un atasament optic. LV 2008 ofera zoom optic real telefoanelor chinezesti, dar este din pacate, doar o camera de...

Zoom-ul optic la un telefon dotat cu camera, nu este chiar un feature inovator, decat daca vorbim despre un terminal chinezesc care primeste un atasament optic.

LV 2008 ofera zoom optic real telefoanelor chinezesti, dar este din pacate, doar o camera de 1.3 megapixeli, deci presupunem ca nu o veti folosi pentru a surprinde momente memorabile din vacanta. LV 2008 este disponibil la pretul de 130 de dolari si soseste impreuna cu o lentila cu zoom optic de 3x. Desi acest atasament este util pentru fotografii de ocazie, nu vedem de ce un utilizator standard ar prefera aceasta deformare a designului telefonului.

Se pare ca un telefon slim cu o camera de 10 megapixeli este inca o utopie, deoarece o super-rezolutie si un zoom de calitate presupun un terminal destul de gros. Banuim ca pana la urma se va reveni la distinctia clara intre camera foto, telefon mobil, camera video si MP3 player, mai ales daca avem in vedere faptul ca, printre cele mai vandute terminale mobile sunt cele low-end, fara camera, functii de inregistrare video sau player audio si video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×