Noi randări cu flagship-ul HTC One M9 ce par a fi oficiale, ajung pe web însoțite de specificații

1.691 ori
<b>Noi randări cu flagship-ul HTC One M9 ce par a fi oficiale, ajung pe web însoțite de specificații</b>După ce aseară prin intermediul celor de la mobilegeeks.de aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări cu&nbsp;HTC One M9, aceste&nbsp;imagini fiind &icirc;nsoțite și de către watermark, iată că acum @evleaks ne prezintă sursa...

După ce aseară prin intermediul celor de la mobilegeeks.de aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări cu HTC One M9, aceste imagini fiind însoțite și de către watermark, iată că acum @evleaks ne prezintă sursa oficială a acestor imagini, și anume cyberport.de, retailer ce afișează smartphone-ul în stoc.

Noile randări prezente în cadrul acestui articol ce par a fi oficiale ne dezvăluie un terminal ce păstrează în mare parte design-ul predecesorului său, acest lucru fiind întâlnit mai ales în cazul panoului frontal unde nu există deloc deosebiri.

Totuși, observăm faptul că de această dată toate butoanele se vor regăsi pe partea din dreapta (butoane volum + buton power), iar în partea din spate vom fi întâmpinați de către o cameră pătrățoasă și un bliț dual-LED. Pe partea de specificații tehnice, One M9 va ieși în evidență printr-un display FHD de 5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 810 și 3 GB memorie RAM.

Lista de dotări mai cuprinde 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 20 megapixeli, un senzor frontal de 4 megapixeli, cât și 4G LTE, respectiv sistemul de operare Android 5.0 Lollipop la interior. Personal, încă aștept ca aceste imagini să fie unele false, iar pe data de 1 martie să vedem un HTC One actualizat cu margini subțiri ale ecranului, și difuzoare subtile, elemente minore care totuși schimbă complet design-ul actual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×