Noul HTC One apare Într-o serie completă de fotografii comparative

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.659 ori
<b>Noul HTC One apare Într-o serie completă de fotografii comparative</b>Cu toate că Noul HTC One și-a devăluit aproape toate secretele, se pare că încă o rundă de fotografii nu strică niciodată. Astfel, de curând, protagonistul nostru și-a făcut apariția într-o serie completă de fotografii comparative. &nbsp;...

Cu toate că Noul HTC One și-a devăluit aproape toate secretele, se pare că încă o rundă de fotografii nu strică niciodată. Astfel, de curând, protagonistul nostru și-a făcut apariția într-o serie completă de fotografii comparative.

Noul HTC One este comparat cu device-uri ca și Galaxy Note 3, LG G2, Sony Xperia Z1 și iPhone 5s, fotografii din care ne putem da sema de dimensiunile acestui terminal și desigur, din care putem remarca și design-ul ce include noua cameră foto duală și display-ul de 5 inch.

Noul HTC One apare Într-o serie completă de fotografii comparative

După cum am aflat acum câteva zile, se așteaptă ca Noul HTC One să fie pus în vânzare la câteva minute după lansarea propriu-zisă ce va avea loc pe 25 martie. Pe lângă lansarea Noului HTC One, cei de la HTC vor prezenta și noua interfață HTC Sense 6.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×