Macheta lui Samsung Galaxy S10 ajunge pe mâinile lui MKBHD și confirmă tot ce știam despre telefon

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.946 ori
<b>Macheta lui Samsung Galaxy S10 ajunge pe mâinile lui MKBHD și confirmă tot ce știam despre telefon</b>Cu doar două săptămâni rămase până la debutul noilor flagship-uri Samsung iată că avem parte de scăpări noi, de această dată fiind vorba despre machete ale dispozitivelor. Nimeni altul decât Marques Brownlee, youtuber-ul

Cu doar două săptămâni rămase până la debutul noilor flagship-uri Samsung iată că avem parte de scăpări noi, de această dată fiind vorba despre machete ale dispozitivelor. Nimeni altul decât Marques Brownlee, youtuber-ul de succes cunoscut și drept MKBHD este cel care a reușit în ultimele zile să pună mâna pe machete ale lui Galaxy S10 și Galaxy S10+ care sunt folosite de producătorii de huse pentru realizarea de accesorii.

Galaxy S10

Încă din startul clipului Marques ne reconfirmă faptul că vor exista 3 variante de Galaxy S10, pe lângă cele mai sus menționate urmând a fi lansat și un model Lite cu diagonală mai redusă. Revenind însă la machetele aflate pe masa sa, el afirmă Că la prima vedere modelele se simt precum device-urile Samsung de până acum, doar că adoptă un look de mini-Note.

Galaxy S10

Se observă de la o poștă design-ul mai pătrățos adoptat de către Samsung pentru aceste handset-uri, caracteristică pe care doar handset-urile Note o bifau până acum. Se reconfirmă prezența celor 3 camere foto din spate, a jack-ului audio de la bază și a portului USB Type-C de jos.

În zona superioară de deasupra ecranului vedem locașul unde se va afla earpiece-ul, iar un alt detaliu pe care aceste machete ni-l prezintă este camera selfie singulară pe S10 și cea duală pe S10+. Per total lui MKBHD îi plac noile device-uri Galaxy, dar așteaptă să le vadă în realitate pe 20 februarie, pe lista sa de dorințe fiind și integrarea unei camere demnă de 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×