Wallpaper-ul oficial de pe Samsung Galaxy S10 ajunge pe web și îl puteți descărca de aici!

3.023 ori
<b>Wallpaper-ul oficial de pe Samsung Galaxy S10 ajunge pe web și îl puteți descărca de aici!</b>Au mai rămas doar 9 zile până la debutul seriei de terminale Galaxy S10 ce va avea loc în San Francisco, în cadrul unui eveniment marca Unpacked ce ne-ar putea aduce și un smartphone pliabil totodată. Până ne convingem de acest

Au mai rămas doar 9 zile până la debutul seriei de terminale Galaxy S10 ce va avea loc în San Francisco, în cadrul unui eveniment marca Unpacked ce ne-ar putea aduce și un smartphone pliabil totodată. Până ne convingem de acest detaliu descoperim că online și-a făcut apariția și unul dintre wallpaper-urile oficiale de fundal care va fi preinstalat pe Galaxy S10, imaginea fiind disponibilă spre descărcare.

Galaxy S10 Wallpaper

Leaker-ul Ice Universe este cel care ne oferă imaginea și pe care o puteți descărca de aici la rezoluția maximă (link download). După cum se poate remarca, acest wallpaper este fix cel pe care l-am tot văzut în randările lui Galaxy S10 de-a lungul ultimei luni și reprezintă o combinație de culori și nuanțe care arată foarte bine drept background pe ecranul oricărui device, mai ales pe unul AMOLED.

Vă amintim că alături de Galaxy S10 vor debuta și smartphone-urile Galaxy S10+ i Galaxy S10e, acesta din urmă fiind și cel mai accesibil la un preț de 749 euro. Galaxy S10 cel standard ne va oferi un ecran QHD+ de 6.1 inch, 6 sau 8 GB RAM și scanner de amprente integrat în ecran. Va avea și cameră triplă în spate iar la precomandă cumpărătorii ar putea beneficia de un smartwatch cadou! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×