Made În China devine "distrus În China", datorită autorităților vamale

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 2.288 ori
<b>Made În China devine "distrus În China", datorită autorităților vamale</b>Dacă am auzit până acum deseori de "made in China", cum rămâne cu "distrus în China" cum s-a întâmplat zilele trecute cu 10.000 de chinezării ce includeau telefoane și ceasuri strânse de vameși din 2009? Acestea au fost distruse la ordinele...

Dacă am auzit până acum deseori de "made in China", cum rămâne cu "distrus în China" cum s-a întâmplat zilele trecute cu 10.000 de chinezării ce includeau telefoane și ceasuri strânse de vameși din 2009? Acestea au fost distruse la ordinele autorităților, dar componentele lor au fost păstrate pentru reciclare.

De obicei criticam chinezăriile, în special în cazul telefoanelor, din cauza funcțiilor lor neimpresionante și a multor aspecte care nu funcționează. Ce să mai spunem de încălcarea brevetelor companiilor mari, a multor legi internaționale și a copyright-ului și trademark-ului? Să nu uităm de copiile iPhone, iPad, Nokia, Sony Ericsson și multe altele și din industria ceasurilor.

Handseturile și ceasurile distruse de chinezi sunt doar o mică parte a mărfii confiscate de autorități, care au pus mâna pe nu mai puțin de 6.5 milioane de unități din 2005. Valoarea lor de piața este de aproximativ 21 de milioane de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×