Prima actualizare a lui Windows Phone 7 (copy/paste) disponibilă pe terminalele dezvoltatorilor

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.203 ori
<b>Prima actualizare a lui Windows Phone 7 (copy/paste) disponibilă pe terminalele dezvoltatorilor</b>După ce am aflat că Microsoft face cadou tuturor angajaților săi un telefon Windows Phone 7, iată că unii sunt chiar mai norocoși de atât. Despre ce este vorba? Ei bine, anumiți dezvoltatori de aplicații vor avea ocazia să testeze deja varianta...

După ce am aflat că Microsoft face cadou tuturor angajaților săi un telefon Windows Phone 7, iată că unii sunt chiar mai norocoși de atât. Despre ce este vorba? Ei bine, anumiți dezvoltatori de aplicații vor avea ocazia să testeze deja varianta actualizată a lui WP7, cu funcția copy/paste inclusă.

Unul dintre cititorii wmpoweruser a trimis site-ului o descriere a telefonului Samsung Taylor, care rulează versiunea 7.0.7338.0 a lui Windows Phone 7, cu firmware 2250.005.6541.0. Rețineți că pe majoritatea handseturilor disponibile pe piața se afla varianta de Windows Phone 7.0.7004.0. De la același dezvoltator aflăm că un utilizator poate apăsa pe un anumit cuvânt în mail, InternetExplorer sau Word, iar cuvântul va fi subliniat cu săgeți în ambele părți.

Puteți trage de acestea pentru a selecta mai multe cuvinte, iar dacă ați folosit vreodată un iPhone, știți la ce ne referim. Un icon își va face apariția deasupra cuvântului/cuvintelor selectate pentru a exercita acțiunea de copiere. Apoi, dacă deschideți un document nou veți avea ocazia să folosiți un icon paste care apare deasupra primului rândul de litere din tastatura virtuală.

Din păcate nu avem vești și despre multitasking, dar suntem pe drumul cel bun...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×