Magazinul de aplicații Windows Phone Store va include de astăzi o aplicație de compus ringtone-uri

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 743 ori
<b>Magazinul de aplicații Windows Phone Store va include de astăzi o aplicație de compus ringtone-uri</b>Odată cu lansarea pe piață a sistemului de operare Windows Phone 8.1, în magazinul de aplicații WP dedicat și-au făcut apariția o serie de noi aplicații a căror dezvoltare a fost posibilă datorită anulării restricțiilor API prin care...

Odată cu lansarea pe piață a sistemului de operare Windows Phone 8.1, în magazinul de aplicații WP dedicat și-au făcut apariția o serie de noi aplicații a căror dezvoltare a fost posibilă datorită anulării restricțiilor API prin care dezvoltatorii pot crea de acum înainte aplicații third-party.

O nouă astfel de aplicație este Ringtone Maker 8.1, o aplicație care după cum sugerează și numele va permite utilizatorilor crearea de ringtone-uri personalizate prin decuparea unor anumite părți din melodii. Astfel, vom putea crea materiale audio noi pe care mai apoi le vom salva ca și ringtone-uri.

Procesul de creare a unui ringtone este unul foarte simplu, primul pas fiind acela de a alege fișierul audio pe care vrem să îl folosim, după care mai trebuie doar să selectăm o parte din melodie ca și ringtone. După respectarea acestor pași nu va mai trebui decât să facem tap pe butonul +ringtone și fișierul este salvat. Puteți descărca aplicația chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×