Mobicast 15: impresii despre Google Glass, Vodafone cumpăra RCS-RDS și răspunsuri la năvala de Întrebări

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.940 ori
<b>Mobicast 15: impresii despre Google Glass, Vodafone cumpăra RCS-RDS și răspunsuri la năvala de Întrebări</b>Iată-ne cu un nou podcast Mobilissimo, Mobicast 15, cu o grămadă de subiecte și răspunsuri la întrebări pentru voi. Acesta este un Mobicast mai lung, după cel puțin mai scurt de săptămâna trecută. Avem știri pentru voi, un concurs,...

Iată-ne cu un nou podcast Mobilissimo, Mobicast 15, cu o grămadă de subiecte și răspunsuri la întrebări pentru voi. Acesta este un Mobicast mai lung, după cel puțin mai scurt de săptămâna trecută. Avem știri pentru voi, un concurs, răspunsuri la întrebări și discuții despre jocuri, fotbal și locuri care îmi plac.

în ultima săptămână au apărut noi detalii despre LG G3, telefon flagship cu ecran QHD care se lansează pe 27 mai. Spre exemplu, LG a anunțat panoul de 5.5 inch cu rezoluție ridicată care va sosi pe acest handset și am aflat în sfârșit ce e cu acea zonă de lângă camera telefonului. Nu e vorba de un senzor e amprente sau senzor cardiac, nici măcar de un emițător infraroșu. Aparent e vorba despre un telemetru laser pentru cameră.

între timp evleaks și-a lansat propriul site, iar scăpările sale de pe Twitter vor ajunge acum pe web și vom afla și feedback și detalii din comentariile de pe site. Huawei a lansat Ascend P7, flagshipul sau pe 2014, dar unul dotat modest, cu ecran Full HD de 5 inch, procesor quad core produs în house și 2 GB RAM. Avem și concurs pentru voi, cu o tabletă Evolio Quattro HD ca premiu, dacă respectați pașii detaliați la finalul recenziei sau unboxingului acestui device.

în altă ordine de idei, Microsoft are un eveniment pe 20 mai, în cadrul căruia ar putea să ni-l prezinte pe Surface Mini, cu procesor Intel Atom, Haswell sau Qualcomm, încă nu e foarte clar. știrea săptămânii în România sau chiar a anului este că Vodafone ar fi bătut palma cu RCS-RDS pentru a cumpăra compania sau o parte din operațiunile sale mai bine zis. Informația a venit via Facebook de la Robert Turcescu, dar a fost deocamdată dezmințita de RCS-RDS. Un sâmbure de adevăr există totuși, iar sumele vehiculate depășesc miliardul de euro.

în această săptămână am avut ocazia să mă joc cu Google Glass la Băneasa Mall, la standul Quickmobile.ro, iar produsul oferă o interfață semitransparentă și va ajunge în România la prețul de 7000 de lei, undeva prin 2015. Xperia Z2 s-a dovedit o surpriză plăcută în ultimele zile, realizând niște poze excepționale pe timp de noapte și o să vedeți în review cum stă el în comparație cu Galaxy S5 și HTC One M8. între timp șeful de design de la Samsung și-a dat demisia, după criticile primite de Galaxy S5.

La secțiunea întrebări ați aflat unde e userul Florin Shaorma de pe forum, ce se întâmplă cu garanția unui device dacă pui un custom ROM și care sunt cele 3 melodii preferate ale mele. Am răspuns și la întrebări legate de HTC Desire 816 și recenzia sa, recomandări de telefoane, preferințe Home cinema și vă mulțumesc pentru cele aproape 100 de întrebări puse pe YouTube. Am avut și câteva întrebări pe forum, unde Deian Stancu e foarte activ și răspunde întrebărilor în locul meu.

La secțiunea Diverse am discutat despre cele două jocuri pe care le-am testat în ultimele zile, Wind Up Knight 2 și Flashout 2, ambele distractive și ambele cu note mari la Mobilissimo.ro. Primul e platformer, al doilea e joc de curse cu nave. Am încheiat cu impresii negative despre Centrul Vechi din București, dar și cele câteva locuri care îmi plac acolo, plus speculații cu privire la câștigătoarea titlului la fotbal în Spania.

Acesta a fost Mobicast 15 și vă invităm să postați din nou întrebări pe canalul de YouTube și pe forum, cu mențiunea că nu voi răspunde prea des la întrebați de genul "să cumpăr X sau Y?"!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×