Xiaomi Mi 7 nu se va lansa la MWC 2018, avem confirmarea oficială; Xiaomi are totuși stand în Barcelona

2.333 ori
<b>Xiaomi Mi 7 nu se va lansa la MWC 2018, avem confirmarea oficială; Xiaomi are totuși stand în Barcelona</b>În această dimineață am aflat din partea managerului de comunicare Xiaomi faptul că acel presupus magazin din Sibiu despre care vuia toată presa locală nu va fi unul oficial. De asemenea, persoana cu pricina ne-a confirmat că în cadrul MWC

Chiar dacă ştiam că Xiaomi va avea un stand oficial la MWC 2018 şi ne aşteptam să îl vedem pe Xiaomi Mi 7 acolo, se pare că acest debut nu se va petrece. Am primit confirmarea oficială de la un manager de comunicare Xiaomi, Kaylene Hong, că telefonul nu va fi gata de debut în Barcelona.

Oficialul a precizat şi că nu va fi organizat vreun eveniment de presă la MWC, DAR compania va avea totuşi un stand la show. Acolo vor fi prezentate telefoane şi produse din ecosistemul Mi. Standul este unul oficial şi sunt sigur că vom vedea şi televizoarele lor, aparate de gătit orez, scutere, camere de securitate şi multe altele. Poate vedem vreun prototip de Xiaomi Mi Pad 4 (sau 5 pentru că 4 e ghinion în China) apărut "din greşeală".

Xiaomi

Chiar dacă Xiaomi s-a extins în Spania şi Italia, compania preferă totuşi o lansare globală dedicată, nu una europeană, umbrită de anunțul celor de la Samsung (cum de altfel procedează și LG și Huawei). Cât despre Xiaomi Mi 7, acesta a fost subiect de zvonuri încă de toamna trecută. Ce e clar e că va veni cu procesor Snadpragon 845, va sosi în primul trimestru al acestui an, are 6 sau 8 GB RAM şi nu e exclus să vină cu un mecanism rival pentru Face ID. Nu excludem un scanner de amprente integrat în ecran. 

Diagonala ar trebui să fie mai mare decât la Mi 5 şi Mi 6, formatul lor mic fiind depăşit în ziua de azi. Nu excludem nici aspectul 18:9, camera duală şi preţul de pornire ar fi pe la 407 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×