Mai multe telefoane cu Android În varianta Nexus vor fi lansate În 2013

Autor:  | Publicat în:  Android 1.335 ori
<b>Mai multe telefoane cu Android În varianta Nexus vor fi lansate În 2013</b>La Google I/O 2013 a fost anunțat Samsung Galaxy S4 de 16 GB în varianta cu Android Jelly Bean în stadiu nativ, fără interfața TouchWiz și cu update-urile de software la timp. Nu a trecut prea mult timp și HTC One de 32 GB cu Android stock a fost...

La Google I/O 2013 a fost anunțat Samsung Galaxy S4 de 16 GB în varianta cu Android Jelly Bean în stadiu nativ, fără interfața TouchWiz și cu update-urile de software la timp. Nu a trecut prea mult timp și HTC One de 32 GB cu Android stock a fost făcut public. Ambele vor debuta în Play Store din 26 iunie.

Prețurile sunt destul de generoase. Samsung Galaxy S4 va costa în jur de 649 dolari și HTC One ajunge la 599 dolari. Nu veți avea parte de un preț subvenționat de Google precum la Google Nexus 7 sau Google Nexus 4 făcut împreună cu LG. Se discuta la un moment dat că Google nu și-ar dori să continue linia Nexus. Un oficial a infirmat aceste informații. Cel mai probabil și în 2013 vom vedea un nou Nexus, cu Android 5.0 Key Lime Pie spre sfârșit de an.

Motorola va veni cu un X Phone, un super-smartphone ce se lasă așteptat și a intrat la bursa zvonurilor de ceva timp. S-ar putea să avem o ediție Google și în cazul lui X Phone, AndroidAuhtority are informații interne și afirmă că va mai un alt telefon cu Android fără customizări la nivel de UI. Sony și LG ar fi în pole position pentru un astfel de smartphone. Sony are o bună colaborare cu Google și participă la tot felul de programe comune adresate dezvoltatorilor de aplicații. LG pe de altă parte a fabricat noul Nexus și și-ar dori mult să-l producă și pe al doilea. S-ar putea să avem un Sony Xperia Z cu Android Jelly Bean în stilul Nexus.

Sony are un eveniment în Germania pentru 25 iunie, de aici și speculațiile de mai sus ce s-ar putea confirma / infirma.

Cert este că până la final de an vor fi o duzină de telefoane cu Android în stilul Nexus și veți avea de unde alege.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×