Samsung Galaxy S4 Zoom Își face apariția Într-o primă fotografie, vine cu cameră de 16 MP

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.303 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Zoom Își face apariția Într-o primă fotografie, vine cu cameră de 16 MP</b>Seria Galaxy S4 nu mai are mistere pentru noi și știm deja modelele pe care le include, de la Galaxy S4 Mini la S4 Active și acum și S4 Zoom. Acest din urmă cameraphone era veriga lipsă din noul trio, dar iată că am descoperit și prima imagine cu...

Seria Galaxy S4 nu mai are mistere pentru noi și știm deja modelele pe care le include, de la Galaxy S4 Mini la S4 Active și acum și S4 Zoom. Acest din urmă cameraphone era veriga lipsă din noul trio, dar iată că am descoperit și prima imagine cu terminalul, pe care o vedeți mai jos.

Mă aștept la un debut în forță al acestei triplete la Londra, pe 20 iunie, atunci când Samsung are organizat evenimentul Premiere. Despre Zoom am mai auzit vorbindu-se, iar o privire rapidă asupra designului său duce cu gândul la o combinație dintre Samsung Galaxy S4 și Galaxy Camera. Dotările sale includ un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, procesor dual core de 1.6 GHz și o cameră de 16 megapixeli.

Camera dispune de zoom optic, iar handsetul vine și cu 8 GB memorie internă, slot microSD extern cu suport pentru până la 64 GB, Bluetooth și WiFi. Galaxy S4 Zoom va rula Android 4.2.2 cu interfața TouchWiz Nature UX aplicată peste. Observați și prezența unui buton de mari dimensiuni pentru cameră, plasat lateral. Să vedem și ce dimensiuni va avea acest terminal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×