Malata Zpad T8, tableta Made În China sub stindard românesc: Evolio Neura

4.427 ori
<b>Malata Zpad T8, tableta Made În China sub stindard românesc: Evolio Neura</b>Doresc din prima clipă să mă detașez de orice răutate ce poate fi dedusa din titlu, acesta e strict informativ și redă o informație importantă ce se leagă de tableta lansată oficial, ieri. în opinia mea, vânzarea unor device-uri sub brand...

Doresc din prima clipă să mă detașez de orice răutate ce poate fi dedusă din titlu, acesta e strict informativ și redă o informație importantă ce se leagă de tableta lansată oficial, ieri. în opinia mea, vânzarea unor device-uri sub brand propriu, chiar dacă acestea au fost concepute și fabricate în China, poate fi un mijloc de acumulare de capital eficient pentru companiile romanești, care în consecință pot evolua spre producție - în cazul în care dobândesc un volum financiar suficient.

Pe de altă parte, cum bine sintetizează Ionuț Balan într-un articol pe Chip.ro, modalitatea de promovare a unui produs - chiar bun - pe stil "praf în ochi", poate dăuna și poate atrage critici din partea cunoscătorilor. Cred cu tărie că un produs trebuie promovat corect, fără a apela la superlative sau clișee când nu este cazul - aici mă refer în special la declarația: "Tableta noastră este un ucigaș de iPad întrucât oferă mai mult, la dimensiuni comparabile și la un preț corect. Iată că și romanii pot lansa în piața un produs de înaltă tehnologie, cu performanțe excepționale." știm cu toții că iPad nu înseamnă numai hardware, au constatat-o pe pielea lor și producători consacrați.

Revenind la informația din titlu, adică faptul că Evolio Neura este tableta Malata Zpad T8 rebranduită, cei care doresc, se pot informa cu privire la acest subiect aici.

în continuare doresc să subliniez un lucru: Da, Evolio Neura este o alternativă excelentă pentru oricare din tabletele aflate astăzi pe piață, prețul care începe de la 1.500 lei și specificațiile hardware îl recomandă. De asemenea, apreciez și strădania celor de la Televoice de a crea un ecosistem propriu în jurul produselor lansate sub brandul Evolio. în ceea ce privește Neura, Mobilissimo.ro i-a făcut deja o scurtă prezentare prin intermediul colegului Alex și sperăm să o putem examina detaliat într-o recenzie completă și corectă în următoarele zile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×