BlackBerry, ofensivă la baionetă; Canadienii anunță mâine o serie de terminale cu noua versiune de OS, BlackBerry OS 7

2.117 ori
<b>BlackBerry, ofensivă la baionetă; Canadienii anunță mâine o serie de terminale cu noua versiune de OS, BlackBerry OS 7</b>Un tweet lansat azi de pe contul oficial BlackBerry, sugerează anunțarea a câtorva terminale RIM chiar mâine. Același tweet mai spune că acestea vor purta o versiunea nouă de OS, adică BlackBerry OS 7. &nbsp; Cunoscând problemele interne ale...

Un tweet lansat azi de pe contul oficial BlackBerry, sugerează anunțarea a câtorva terminale RIM chiar mâine. Același tweet mai spune că acestea vor purta o versiunea nouă de OS, adică BlackBerry OS 7.

Cunoscând problemele interne ale canadienilor vis-a-vis de contestatul duet directorial Jim Balsillie - Mike Lazaridis, ce au ca rădăcină scăderea drastică de popularitate ale device-urilor BlackBerry și nu în ultimul rând distanța în timp dintre anunțarea unui terminal și lansarea comercială a acestuia - vedeți exemplul PlayBook, mă întreb dacă handseturile ce vor fi anunțate mâine vor apuca să ajungă în mâinile doritorilor înainte de Crăciun?

De nu va fi așa, tind să cred că Jim Balsillie și Mike Lazaridis vor fi puși pe liber chiar înainte ca noile terminale să ajungă în store-urile operatorilor, ori pe site-urile retailerilor.

Revenind la tweetul ce-l puteți citi în imaginea de mai sus, din informațiile pe care le-am cules de pe internet și din zvonurile precedente, mă aștept ca telefoanele prezentate mâine să fie: Bold 9790, Torch 9810, Torch 9850, Torch 9860, Curve 9350 și Curve 9360.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×