Managerul general al companiei chineze IUNI demisionează din funcție

Autor:  | Publicat în:  IUNI 1.125 ori
<b>Managerul general al companiei chineze IUNI demisionează din funcție</b>Prin intermediul unei surse de origine chineză am aflat de curând faptul că Xiao Jun, Managerul general al companiei IUNI și-a depus demisia din funcție cu doar 20 de zile înainte de aniversarea de 1 an de la debutul pe piață, brandul fiind...

Prin intermediul unei surse de origine chineză am aflat de curând faptul că Xiao Jun, Managerul general al companiei IUNI și-a depus demisia din funcție cu doar 20 de zile înainte de aniversarea de 1 an de la debutul pe piață, brandul fiind înființat pe data de 20 noiembrie anul trecut.

Dacă vă numărați printre cei care nu sunt la curent cu IUNI și cu produsele lor lansate pe piață, aflați că aceștia sunt o ramură a companiei Gionee, care în luna martie au lansat un terminal foarte reușit, și anume modelul IUNI U2, acesta sosind la pachet cu o cameră foto principală de 16 megapixeli cu optică formată din 6 elemente și cu un senzor foto de 4 ultrapixeli.

IUNI U2

Ce este interesant la acest device este faptul că îl vom vedea în curând și pe piața din România sub branding Allview, acesta urmând să fie numit Allview X1 Xtreme Mini. IUNI U2 se vinde pe piața din China la un preț de doar 295$ și se pare că acest lucru nu a contribuit destul  de mult la veniturile înregistrare de către companie.

Din punct de vedere al vânzărilor, IUNI U2 a fost comercializat încă de la lansarea sa pe piață în luna martie în doar 50.000 de unități, fiind dezvăluită o cifră de 10.000 unități vândute lunar. Cu toate acestea, compania a lansat de curând pe piață modelul IUNI U3, un device cu adevărat high-end despre care puteți afla mai multe de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×