CEO-ul Oppo postează o fotografie realizată cu modelul Oppo N3

Autor:  | Publicat în:  Oppo 967 ori
<b>CEO-ul Oppo postează o fotografie realizată cu modelul Oppo N3</b>în doar câteva zile, mai precis pe data de 29 octombrie, producătorul chinez Oppo urmează a lansa nu unul, ci două noi device-uri mobile. Printre acestea îl regăsim și pe Oppo N3, un terminal ce ne va impresiona printr-un senzor foto rotativ de 16...

în doar câteva zile, mai precis pe data de 29 octombrie, producătorul chinez Oppo urmează a lansa nu unul, ci două noi device-uri mobile. Printre acestea îl regăsim și pe Oppo N3, un terminal ce ne va impresiona printr-un senzor foto rotativ de 16 megapixeli care va fi acționat electric.

Astăzi, Chenming Yong, CEO-ul companiei ne aduce un mic teaser prin intermediul unei postări pe pagina sa Weibo. Astfel, putem admira o fotografie realizată de către Oppo N3 și nivelul de detalii pe care senzorul de 16 megapixeli îl poate captura.

Camera lui Oppo N3

Deși fotografia arată foarte bine, nivelul de detalii este unul destul de slab datorită faptului că inițial imaginea a fost comprimată pentru a fi încărcată pe rețeaua de socializare. Totuși, putem vedea că Oppo N3 reușește să reproducă culorile foarte bine, cât și faptul că rata de contrast dintre negru și alb este una destul de bună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×