Meizu MX4 Își face apariția Într-o nouă serie de fotografii; acesta vine cu scanner pentru amprente

1.088 ori
<b>Meizu MX4 Își face apariția Într-o nouă serie de fotografii; acesta vine cu scanner pentru amprente</b>De curând, Meizu MX4, un smartphone high-end ce urmează a fi lansat pe piața din China, și-a făcut apariția într-o nouă serie de fotografii (cel puțin așa par a fi). Aceste materiale indică faptul că device-ul va integra și un scanner pentru...

De curând, Meizu MX4, un smartphone high-end ce urmează a fi lansat pe piața din China, și-a făcut apariția într-o nouă serie de fotografii (cel puțin așa par a fi). Aceste materiale indică faptul că device-ul va integra și un scanner pentru amprente.

De asemenea, se așteaptă ca Meizu MX4 să vină la pachet cu o carcasă din metal, un bliț dual-tone și un panou frontal cu margini foarte subțiri. Cu toate acestea, fotografiile cu pricina ar putea fi doar o randare și nu produsul real.

Meizu MX4

Printre celelalte specificații posibile ale lui Meizu MX4 se mai numără un display de 5.5 inch cu rezoluție 1536x2560 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli. Totodată, zvonurile afirmă că ar putea fi lansat și un model MX4 cu display Full HD de 5 inch.

Meizu MX4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×