Bătălia camerelor continuă! Samsung Galaxy S8 versus HTC U11 într-un duel marca SuperSaf; Galaxy S8 e mai stabil, HTC are dynamic range mai bun (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC  Samsung 2.462 ori
<b>Bătălia camerelor continuă! Samsung Galaxy S8 versus HTC U11 într-un duel marca SuperSaf; Galaxy S8 e mai stabil, HTC are dynamic range mai bun (Video)</b>Încă un test foto marca SuperSAF TV sosește astăzi, test ce le are în prim plan pe smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și pe HTC U11. Vedem rând pe rând comparații la nivel de captură selfie, low-light, landscape, dar și pe partea de captură video

V-am prezentat ieri o bătălie a camerelor marca SuperSaf, fiind puse la duel Samsung Galaxy S8 şi Sony Xperia XZ Premium, iar S8 a părut să învingă. Azi e rândul lui HTC U11 să se lupte cu Galaxy S8, iar rezultatul îl aflaţi mai jos.

Comparatie foto Samsung Galaxy S8 vs HTC U11

SuperSaf ne-a trecut prin testele obişnuite şi mă refer aici la cel de stabilizare, de filmare cu camera frontală, captura macro şi captura low light. Pentru a afla datele problemei, iată cum stăm la nivel tehnic: Galaxy S8 are o cameră principală de 12 MP, cu deschidere F/1.7 şi stabilizare optică, plus o cameră selfie de 8 MP, tot cu deschidere F/1.7. HTC U11, pe care de altfel îl avem în teste propune o cameră principală de 12 MP, cu deschidere F/1.7 şi stabilizare optică, iar în față avem o cameră de 16 MP pentru selfie.

Comparatie foto Samsung Galaxy S8 vs HTC U11

Mi s-a părut că la filmarea cu camera frontală am avut o luminozitate mai bună pe HTC U11, dar un ton mai natural al pielii pe Galaxy S8. Tot S8 are un microfon mai bun şi extra bas pentru voce. Stabilizarea camerei frontale e mai bună pe Galaxy S8 , deci vloggerii o să îl prefere. La filmare am văzut că Galaxy S8 stabilizează mai bine şi prinde mai multă lumină.

Comparatie foto Samsung Galaxy S8 vs HTC U11

În schimb la focalizarea automată, cele două telefoane au fost foarte apropiate, cu un mic avantaj pentru S8. La captura foto macro bătălia a fost foarte strânsă, dar S8 a randat culorile mai bine. Detaliile în schimb sunt la fel. HTC U11 s-a remarcat pe parcursul capturilor prin dynamic range mai bun. La captura low light telefonul Samsung oferă mai puţin zgomot şi luminozitate mai bună cel puţin la interior.

Comparatie foto Samsung Galaxy S8 vs HTC U11

La exterior duelul e atât de strâns că e greu să decidem un câştigător la low light, diferenţa fiind făcută la nuanţa de culori. HTC U11 a prins un panou stradal ceva mai verzui. În mare Galaxy S8 pare să câştige şi această bătălie, în contradicţie cu testul DxOMark parcă, care plasa telefonul HTC peste cel Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×