Marimea conteaza, varianta Samsung pentru reclama seriei Ultra

1.434 ori
<b>Marimea conteaza, varianta Samsung pentru reclama seriei Ultra</b>Se pare ca Samsung a abandonat metodele traditionale de reclama in cadrul campaniei de promovare a noii serii Ultra. Aflati cat de mult conteaza marimea, in special milimetrii in aprecierea noilor terminale, din clipul de la sfarsitul acestui articol....

Se pare ca Samsung a abandonat metodele traditionale de reclama in cadrul campaniei de promovare a noii serii Ultra. Aflati cat de mult conteaza marimea, in special milimetrii in aprecierea noilor terminale, din clipul de la sfarsitul acestui articol.

Inginerii au primit mana libera si au construit catapulte care trag cu "placinte" de 2mm catre insecte zburatoare. Nu va ingrijorati! Nici macar o singura viespe sau albina nu a fost ranita in timpul filmarii spotului "Milimetrii conteaza". Altfel ar fi fost destul de mult de curatat, dupa o zi intreaga de filmari. Ne intrebam de ce a pornit Samsung o astfel de campanie, ce include un clip destul de greu de observat in peisajul media.

Toate imaginile pe care le-ati vazut mai sus reprezinta actiuni reale si nu animatii, evident insotite de secvente de miscare cu incetinitorul in stil Matrix. Ideea reclamei este atat de simpla, incat privitorul poate ramane un pic socat de lipsa de subtilitate a mesajului. Insectele prezentate in clip sunt nimerite pe rand, de tarte cu fructe lansate de o catapulta, dar spre finalul reclamei apar si 3 terminale din seria Ultra, care "se feresc" de ploaia de tarte rasucindu-se foarte usor si aratandu-ne profilul milimetric. Se insista astfel pe comoditatea adusa de noile telefoane si faptul ca in acest caz "marimea conteaza", preferate fiind dimensiunile mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×