MasterCard dezvăluie cardul Zwipe; acesta va sosi cu un senzor pentru amprente și tehnologia NFC

Autor:  | Publicat în:  Financiare 956 ori
<b>MasterCard dezvăluie cardul Zwipe; acesta va sosi cu un senzor pentru amprente și tehnologia NFC</b>Dacă până acum ceva timp folosirea amprentei era un lucru pe care il puteam vedea doar în filmele sci-fi, această tehnologie începe să ajungă și în mâinile utilizatorilor obișnuiți. Un astfel produs este și smartphone-ul echipat cu un senzor...

Dacă până acum ceva timp folosirea amprentei era un lucru pe care il puteam vedea doar în filmele sci-fi, această tehnologie începe să ajungă și în mâinile utilizatorilor obișnuiți. Un astfel produs este și smartphone-ul echipat cu un senzor de amprente, componentă ce oferă o securitate mărită atunci când vine vorba de păstrarea datelor în siguranță.

Se pare că la securitate s-au gândit și cei de la MasterCard odată cu dezvoltarea noului card ce va ajunge către clienți cel mai probabil anul viitor. Aflăm că acest nou produs este realizat în parteneriat cu cei de la Zwipe, și faptul că îmbină utilitatea unui card de credit cu un senzor de amprente și cu tehnologia NFC.

MasterCard dezvăluie cardul Zwipe; acesta va sosi cu un senzor pentru amprente și tehnologia NFC

Pentru a utiliza un astfel de card tot ce va trebui să facem este să plasăm degetul pe senzorul de amprente, după care să îl îndreptăm către terminalul prin care facem plata, moment în care amprenta va fi recunoscută și plata deblocată.

Master Card NFC si senzor de amprente​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×