Telefoanele colorate și tinerești Wiko ajung În România În premieră prin MobileTrend.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 9.024 ori
<b>Telefoanele colorate și tinerești Wiko ajung În România În premieră prin MobileTrend.ro</b>Mai țineți minte brandul Wiko? E vorba despre o companie din Franța care lansează telefoane colorate, adresate publicului tânăr și cu prețuri accesibile. Aceste modele ajung în sfârșit în România, prin intermediul celor de la MobileTrend.ro....

Mai țineți minte brandul Wiko? E vorba despre o companie din Franța care lansează telefoane colorate, adresate publicului tânăr și cu prețuri accesibile. Aceste modele ajung în sfârșit în România, prin intermediul celor de la MobileTrend.ro.

Retailerul oferă telefoane Wiko pornind de la prețul de 349 lei și până la 1.319 lei. Cel mai ieftin model este Wiko Sunset, care costă 349 lei și are un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, camera de 3.2 MP în spate și camera frontală de 1.3 MP. El vine cu 512 MB RAM, slot microSD, 4 GB stocare internă, Android 4.4.2 ca OS și o baterie de 1300 mAh.

Wiko Sunset

Terminalul măsoară 11.3 mm în grosime, cântărește 113 grame și vine cu două sloturi SIM. Wiko Highway este un model mai bine dotat, cu preț de 1319 lei și care aduce un display Full HD de 5 inch, camera de 8 MP, procesor octa core de 2 GHz, 16 GB stocare și 2 GB RAM. și coloratul Wiko Birdy, despre care scriam aici se afla în oferta MobileTrend.ro, cu un design tineresc și pret accesibil.

Telefoanele colorate și tinerești Wiko ajung În România În premieră prin MobileTrend.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×