Cea mai nouă modă: măştile speciale pentru intimitate care ne apără de iPhone X si Face ID

1.817 ori
<b>Cea mai nouă modă: măştile speciale pentru intimitate care ne apără de iPhone X si Face ID</b>Chinezii ne surprind mereu cu cele mai ciudate produse la care ne putem gândi, iar masca pentru intimitate care ne apără de tehnologia Face ID de pe noul iPhone X este unul dintre acestea. Este practic o mască din latex pe care o vom purta sau nu

Din ciclul "mare e gradina Internetului", azi am descoperit cea mai nouă traznaie pe care o puteţi găsi la retailerii din China. Iniţial când am citit fugitiv ştirea am crezut că sunt măşti care îţi permit să păcăleşti senzorii lui iPhone X. De fapt sunt măşti care îţi permit să te "aperi" de Face ID.

Masca iPhone X

Retaileri de pe magazinul online Taobao au început să vândă măşti precum cele pe care le vedeţi aici, unele cu un design chiar ridicol. De îndată ce Apple a anunţat că iPhone X renunţă la Touch ID, în favoarea unui sistem care scanează geometria feței utilizatorului au apărut imediat şi aceste produse. Sunt numite "măşti protective" şi par să fie fabricate din latex.

Masca iPhone X

Preţurile sunt mici, undeva la 5 dolari (maxim 15), iar masca verde e super ridicolă, făcând purtătorul să arate că una din Ţestoasele Ninja. Aparent aceste măşti nu sunt numai folosite pentru a ne apăra de deblocări din greşeală, ci şi pentru a ne proteja de cei care ne vor folosi capul sau fața când dormim pentru a debloca telefonul. Un nonsens pentru că oricum Face ID nu merge când ai ochii închişi.

Masca iPhone X

Există şi un soi de mască din aceea pentru dormit, care acoperă ochii şi are cam acelaşi scop. Chinezii par să facă bani din piatră seacă, dar am tot auzit aceasta temere în ultimele zile şi anume că noua modalitate de autentificare va face hoţii şi soţii geloşi mai agresivi, forţând posesorul de iPhone X să îşi pună faţa în dreptul senzorilor pentru deblocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×