Google anunţă că va şterge automat backup-urile Android dacă un terminal e inactiv mai bine de 2 luni

1.955 ori
<b>Google anunţă că va şterge automat backup-urile Android dacă un terminal e inactiv mai bine de 2 luni</b>Un anunț important a fost făcut astăzi de către Google, acela referitor la faptul că în cazul în care un smartphone cu Android va fi inactiv mai mult de 2 luni se va demara procesul automat de ștergere a backup-urilor software realizate și stocate în

Google pare gata de curăţenia de toamnă pe serverele sale, anunţând că va începe să şteargă din backup-urile terminalelor Android. Condiţiile şi detalii acestei decizii le aflaţi mai jos.

Backup

E drept că informaţia nu e chiar nouă, circulând detalii online de ceva vreme. Google a anunţat că are de gând să şteargă backup-urile terminalelor care au fost inactive 2 luni sau mai mult. Aceste date sunt stocate de obicei în Drive, dar sunt păstrate doar dacă chiar folosiţi terminalul respectiv. Neutilizarea sa timp de 2 luni înseamnă practic ca nu mai aveţi acel device sau e stricat.

Google a luat şi măsuri pentru a ne reaminti de această măsură şi anume la trecerea a două săptămâni de neutilizare a unui terminal, Google Drive va afişa o dată de expirare sub acel backup, indicând şi o numărătoare inversă până la ştergerea datelor. Odată ce are loc ştergerea respectivă nu veţi mai putea reveni la datele voastre, la setări, salvari, liste de aplicaţii instalate sau numere de telefon.

Deciziile de gen nu sunt promovate cu surle şi trâmbiţe de Google, aşa că afli de ele de obicei de pe site-urile de specialitate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×