Cum ar putea arăta iPad X, noul iPad Pro cu ecran OLED şi decupaj pentru Face ID - concept inspirat de iPhone X

880 ori
<b>Cum ar putea arăta iPad X, noul iPad Pro cu ecran OLED şi decupaj pentru Face ID  - concept inspirat de iPhone X</b>Încă de la apariția lui iPhone X ne-am întrebat cum ar arăta un iPad cu același design. Astăzi întrebarea primește un răspuns prin intermediul unor randări oficiale realizate de celebrul designer Martin Hajek. Vedem o serie de imagini interesante

Probabil vă întrebaţi în ce măsură va influenţa iPhone X design-ul produselor Apple în următorii ani. Analiştii şi experţii afirmă că suntem doar la începutul unui trend şi pe viitor vom vedea tot mai des terminale cu ecran OLED edge to edge şi acel decupaj asociat lui Face ID. Chiar şi iPad-urile ar urma să ia această direcţie, iar o primă propunere de design de acest tip vine de la Martin Hajek, care şi-a imaginat cum ar arăta un iPad inspirat de iPhone X.

Concept iPad X

Rezultatul este aşa numitul iPad X, tableta concept creată de către designer-ul Martin Hajek, care a transformat de multe ori scăpările şi zvonurile în terminale randate profesionist în 3D. Deseori a oferit şi machete virtuale imprimabile în 3D pentru pasionaţi. De această dată ni se prezintă iPad X, într-un format de iPad Pro de 12.9 inch, dar găzduind un ecran cu diagonală mult mai mare datorită muchiilor înguste.

Concept iPad X

Probabil că primim un panou OLED aici şi cu siguranţă nu apare vreun buton Home, după cum ne indică acea bară din josul ecranului, care semnalează prezenţa gesturilor swipe din iOS 11. Vedem şi un Apple Pencil nou lângă, amintindu-ne de sarcinile de productivitate, iar tableta pare destul de subţire pentru un terminal cu ecran mai mare de 13 inch. Nu m-ar mira că întreaga carcasa să fie fabricată din oţel inoxidabil, sau măcar rama metalică.

Este inclusă şi o cameră duală în spate, a la iPhone X şi cumva Martin a reuşit să ia ideile şi conceptele lui iPhone X şi să le pună pe un format mai mare, fără să facă rapid şi leneş doar vreun iPhone X mărit şi atât. Tind să cred totuşi că Jony Ive şi ai săi vor veni cu ceva diferit, fie şi numai pentru a permite o ataşare mai uşoară a unei tastaturi şi a transforma produsul în MacBook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×