McDonald's Australia își promovează aplicația de mobil prin intermediul unor randări cu iPhone 8!

1.235 ori
<b>McDonald's Australia își promovează aplicația de mobil prin intermediul unor randări cu iPhone 8!</b>Nici nu s-a lansat oficial iPhone 8 și deja curbele sexy ale ecranului edge-to-edge sunt folosite în promovarea unor afaceri precum Mc Donald's. Descoperim astăzi că celebrul lanț de fast-food a trimis un email promoțional în care au folosit randările

Am văzut multe scăpări ale lui iPhone 8 de la designeri, uneori producători de huse şi alteori poate chiar de la retaileri entuziaşti, care au listat terminalul. Totuşi un restaurant ca McDonald's e ultima sursă de scăpare a flagship-ului pe care ne-o imaginam.

McDonald's

McDonald's Australia ar fi organizat o campanie de promovare pentru aplicatia sa, care include randări ale lui iPhone 8 dintr-un motiv sau altul. Această scăpare a fost descoperită de către reputatul designer Benjamin Geskin, cunoscut pentru randările pe care le-a creat pentru iPhone 8. Cei de la Mac i-ar fi folosit chiar creaţiile sale, ca un soi de template sau placeholder în aplicaţia oficială McDonald's.

Dezvoltatorii din spatele aplicaţiei s-au grăbit probabil să ne arate cum va fi experiența Mac pe iPhone 8, mai ales că va avea un ecran atipic ca dimensiuni şi probabil şi ca rezoluţie. Nu e foarte clar dacă McDonald's a folosit din greşeală randările, sau intenţionat pentru a crea nişte buzz. De asemenea nu e clar dacă zonele de ecran care flancheză earpiece-ul vor afişa informaţie contextuală, sau mereu doar indicatorul de semnal şi baterie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×