McDonald's Australia își promovează aplicația de mobil prin intermediul unor randări cu iPhone 8!

1.248 ori
<b>McDonald's Australia își promovează aplicația de mobil prin intermediul unor randări cu iPhone 8!</b>Nici nu s-a lansat oficial iPhone 8 și deja curbele sexy ale ecranului edge-to-edge sunt folosite în promovarea unor afaceri precum Mc Donald's. Descoperim astăzi că celebrul lanț de fast-food a trimis un email promoțional în care au folosit randările

Am văzut multe scăpări ale lui iPhone 8 de la designeri, uneori producători de huse şi alteori poate chiar de la retaileri entuziaşti, care au listat terminalul. Totuşi un restaurant ca McDonald's e ultima sursă de scăpare a flagship-ului pe care ne-o imaginam.

McDonald's

McDonald's Australia ar fi organizat o campanie de promovare pentru aplicatia sa, care include randări ale lui iPhone 8 dintr-un motiv sau altul. Această scăpare a fost descoperită de către reputatul designer Benjamin Geskin, cunoscut pentru randările pe care le-a creat pentru iPhone 8. Cei de la Mac i-ar fi folosit chiar creaţiile sale, ca un soi de template sau placeholder în aplicaţia oficială McDonald's.

Dezvoltatorii din spatele aplicaţiei s-au grăbit probabil să ne arate cum va fi experiența Mac pe iPhone 8, mai ales că va avea un ecran atipic ca dimensiuni şi probabil şi ca rezoluţie. Nu e foarte clar dacă McDonald's a folosit din greşeală randările, sau intenţionat pentru a crea nişte buzz. De asemenea nu e clar dacă zonele de ecran care flancheză earpiece-ul vor afişa informaţie contextuală, sau mereu doar indicatorul de semnal şi baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×