McDonald's Europa testează Încărcarea wireless pentru clienți (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.240 ori
<b>McDonald's Europa testează Încărcarea wireless pentru clienți (Video)</b>Deși la McDonald&#39;s în România nu avem întotdeauna conexiune wireless la calitatea promisă, ei bine în alte țări din Europa se lucrează chiar la oferirea altor servicii wireless. E vorba de încărcarea fără fir, la modă acum pe noile...

Deși la McDonald's în România nu avem întotdeauna conexiune wireless la calitatea promisă, ei bine în alte țări din Europa se lucrează chiar la oferirea altor servicii wireless. E vorba de încărcarea fără fir, la modă acum pe noile terminale mobile.

Se pare că McDonald's Europa testează acum sisteme de încărcare wireless pentru clienții restaurantelor. E vorba despre încărcare pe bază de tehnologie Qi, realizată de compania PowerKiss. Persoanele care au telefoane cu suport pentru încărcare Qi vor putea pur și simplu să pună smartphone-urile pe masă și ele se vor încărca automat. Dacă aveți smartphone sau tableta fără acest tip de încărcare, vor exista inele speciale PowerKiss plasate pe sau lângă masă.

Ideea este că sistemul de încărcare să fie cât mai discret integrat în masă, astfel încât să fie estetic. Sistemele PowerKiss de încărcare wireless sunt folosite deja în toată lumea în cafenele, restaurante, hoteluri și aeroporturi. Peste 150 de companii din toată lumea suporta standardul Qi și numărul este în creștere. Vă vedeți încărcându-vă telefonul astfel la restaurante?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×