MWC 2013: LG Tab-Book hands on, tableta cu tastatura glisantă și Windows 8 (Video)

2.829 ori
<b>MWC 2013: LG Tab-Book hands on, tableta cu tastatura glisantă și Windows 8 (Video)</b>Atunci când l-am văzut pe LG Tab-Book prima oară, mi-am amintit imediat de ASUS Eee Slider, una dintre puținele tabletele cu tastatura glisantă pe care am pus mâna. Acest nou model are o grosime în jur de 15 mm, rulează Windows 8 și are un...

Atunci când l-am văzut pe LG Tab-Book prima oară, mi-am amintit imediat de ASUS Eee Slider, una dintre puținele tabletele cu tastatura glisantă pe care am pus mâna. Acest nou model are o grosime în jur de 15 mm, rulează Windows 8 și are un mecanism de glisare similar cu al lui Nokia E7 și ASUS Eee Slider.

Tastatură QWERTY fizică pare destul de comodă și bine spațiată, cu butoane care nu ies exagerat în evidență, dar par totuși comode. Ecranul nu e foarte glossy și pare destul de luminos, iar mecanismul de slide merge foarte lin și fără probleme. Tableta aduce un display IPS cu unghi de vizualizare de 178 de grade, cu multitouch în 5 puncte. Gadgetul vine și cu LTE, un procesor Intel Core i5 și cântărește destul de mult, cam în jur de un kilogram și jumătate.

LG Tab-Book

Ecranul acestui device este unul de 11.6 inch, cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli și panou IPS. Alte dotări includ un port HDMI full size, port USB 3.0, port microUSB, jack audio și un port proprietar pentru încărcare, plus slot microSD. LG Tab-Book are și 120 GB spațiu de stocare și 4 GB RAM DDR3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×