MediaTek anunţă noile procesoare Helio P23 şi Helio P30, cu suport pentru camere duale şi VoLTE pe dual SIM

755 ori
<b>MediaTek anunţă noile procesoare Helio P23 şi Helio P30, cu suport pentru camere duale şi VoLTE pe dual SIM</b>Astăzi cei de la MediaTek au anunțat și lansarea procesoarelor mid-range Helio P23 și Helio P30, chipset-uri cu suport pentru camere duale și VoLTE pe dual-SIM. Acestea sunt destinate smartphone-urilor din zona de buget și le vom vedea aduse

MediaTek a anunţat două noi procesoare din gama Helio astăzi, modelele Helio P23 şi Helio P30. Acestea se vor regăsi pe terminale high midrange în următorul an şi aduc suport pentru camere duale.

Taiwanezii au creat SoC-uri cu eficienţă crescută a consumului şi cu suport pentru procesarea aferentă camerelor duale. În plus permit realizarea de conexiuni 4G LTE şi VoLTE pe ambele SIM-uri ale terminalelor dual SIM. MediaTek Helio P23 oferă suport pentru un setup dual camera de 13 + 13 megapixeli, iar P30 ajunge până la un combo de 16 + 16 megapixeli.

La pachet vine tehnologia MediaTek Imagiq 2.0, care scade din aliasing, grain şi zgomot, având ca rezultat fotografii mai clare şi detaliate, chiar şi în condiţii de iluminare insuficientă. O nouă unitate hardware CCU (Camera Control Unit) a fost inclusă la pachet, cu o viteză de 2 ori mai mare decât a rivalilor la capitolul convergenţă a auto expunerii.

P30 plusează cu o unitate VPU (Vision Processing Unit), care le permite producătorilor de telefoane să personalizeze funcţionalitatea camerei. Personal îmi sună a ceva gen Bixby Vision, judecând după nume. Procesoarele P23 vor fi disponibile din trimestrul 4 al acestui an, iar P30 va sosi în China spre final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×