MediaTek anunța vânzări record pentru anul 2014, in special pentru procesoarele terminalelor 4G

745 ori
<b>MediaTek anunța vânzări record pentru anul 2014, in special pentru procesoarele terminalelor 4G</b>MediaTek a avut un an 2014 destul de reușit, se pare, mai ales dacă ne uităm la vânzările sale. Cererea crescută de chipseturi i-a ajutat să ajungă la vânzări în valoare de 6.68 miliarde de dolari anul trecut. MediaTek a înregistrat venituri...

MediaTek a avut un an 2014 destul de reușit, se pare, mai ales dacă ne uităm la vânzările sale. Cererea crescută de chipseturi i-a ajutat să ajungă la vânzări în valoare de 6.68 miliarde de dolari anul trecut.

MediaTek a înregistrat venituri cu 30.5% mai mari în decembrie 2014 față de aceeași lună a lui 2013, dar trimestrul 4 a adus o scădere cu 3.5% față de perioadă anterioară. Livrările de chipuri 4G LTE au fost esențiale pentru veniturile obținute în trimestrul 4 de către MediaTek, conform publicației Commercial Times. Aflați și că în 2014 MediaTek a livrat peste 350 de milioane de chipuri pentru smartphone, dintre care peste 30 de milioane de unități erau destinate modelelor 4G.

Predicțiile pentru 2015 sunt rezervate, deoarece piața include rivali cu prețuri competitive, iar MediaTek ar putea înregistra profituri mai mici. MediaTek a reușit să "motorizeze" un număr impresionant de telefoane 4G, în special modele asiatice, in vreme ce marele rival Qualcomm are parte de sancțiuni în China, deschizând o portiță spre profit extra pentru MediaTek.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×