Apple ne pregătește ceva În zona de autentificare pe bază de amprentă: următorul iPhone vine cu această dotare?

1.217 ori
<b>Apple ne pregătește ceva În zona de autentificare pe bază de amprentă: următorul iPhone vine cu această dotare?</b>E interesant că în 2013 nu am auzit chiar multe lucruri despre următorul iPhone și mă așteptam ca până acum zvonurile să contureze măcar o imagine de ansamblu a noului smartphone Apple. Se pare că primim zvonuri cu porția, iar cele de astăzi...

E interesant că în 2013 nu am auzit chiar multe lucruri despre următorul iPhone și mă așteptam ca până acum zvonurile să contureze măcar o imagine de ansamblu a noului smartphone Apple. Se pare că primim zvonuri cu porția, iar cele de astăzi au legătură cu sistemul de autentificare pe noul terminal.

Se pare că Apple lucrează la un senzor revoluționar de amprente, un sistem hardware care va fi integrat pe terminalele sale. Concluzia poate fi trasă aruncând o privire asupra unei noi oferte de job postata de Apple pe site-ul sau recent. Firmă din Cupertino cauta un inginer software care să lucreze la Centrul de Design din Melbourne, Florida. Ca o coincidență, în acea zonă se afla și sediul AuthenTec, companie cumpărată de Apple pentru 356 de milioane de dolari.

Cu ce se ocupă AuthenTec? Ați ghici, fix cu senzorii pentru scanarea amprentelor utilizatorilor. Am mai văzut predicții cu privire la un sistem evoluat de autentificare, dar ele au dispărut mereu în neant. Analiștii au prezis că iPhone 5S va avea un senzor de acest gen sub butonul Home, senzor folosit pentru confirmarea și verificarea plăților realizate cu mobilul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×