MediaTek devăluie noul chip octa-core MT6795; vine cu suport pentru display-uri Quad HD și este tactat la 2.2 GHz

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 521 ori
<b>MediaTek devăluie noul chip octa-core MT6795; vine cu suport pentru display-uri Quad HD și este tactat la 2.2 GHz</b>Astăzi, producătorul chinez de soluții CPU MediaTek (MTK) și-a lansat oficial noul chip octa-core pe 64-bit, chip numit MT6795. Această lansare vine la o săptămână după ce aflam că MediaTek pregătește două noi chip-uri octa-core, și anume...

Astăzi, producătorul chinez de soluții CPU MediaTek (MTK) și-a lansat oficial noul chip octa-core pe 64-bit, chip numit MT6795. Această lansare vine la o săptămână după ce aflam că MediaTek pregătește două noi chip-uri octa-core, și anume modelele MT6595, respectiv modelul MT6795.

Acesta din urmă este un chip bazat pe procesul de producție pe 28nm care oferă opt nuclee Cortex A53 și o frecvență de 2.2 GHz. Ni se pune la dispoziție conectivitate LTE Cat. 4 ( 150 Mbps - download / 50 Mbps - upload), suport pentru display-uri Quad HD, suport playback video 4K și decodare la 30 fps în H.264 și H.265.

De asemenea, acest nou procesor va oferi suport pentru camere foto de până la 20 megapixeli. Aflăm și faptul că noul chip MediaTek MT6795 se va regăsi în terminalele ce vor fi lansate pe piață spre sfârșitul acestui an.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×