Nokia Lumia 520 ajunge la peste 12 milioane de activări; Hit confirmat de Microsoft

1.162 ori
<b>Nokia Lumia 520 ajunge la peste 12 milioane de activări; Hit confirmat de Microsoft</b>Nokia Lumia 520 a fost considerat un hit încă de anul trecut, fiind văzut de mulți atât că modelul care a adus Windows Phone 8 maselor, cât și unul dintre cele mai bune terminale de pe piață când vine vorba de raport calitate-preț. Azi se...

Nokia Lumia 520 a fost considerat un hit încă de anul trecut, fiind văzut de mulți atât că modelul care a adus Windows Phone 8 maselor, cât și unul dintre cele mai bune terminale de pe piață când vine vorba de raport calitate-preț. Azi se confirmă statutul sau de hit.

 
Microsoft a dezvăluit în această săptămâna că acest model Lumia a înregistrat peste 12 milioane de activări. Datele third party arătau deja vânzări foarte bune pentru acest model, pe care îl deține și colegul Alex, printre alții. Și versiunea sa T-Mobile, Lumia 521 a avut succes, se pare. Dezvăluirea numărului de activări a venit din partea lui Kevin Turner, COO Microsoft, în cadrul Worldwide Partner Conference.  
 
S-a vorbit în ultima vreme și despre Nokia Lumia 530, succesorul lui Lumia 520, care a apărut pe web într-o serie de scăpări și care ar putea să fie lansat destul de curând. Un terminal Microsoft care ar putea fi acest model a primit recent și aprobarea FCC. Nokia Lumia 520 a fost apreciat și la Mobilissimo.ro, unde a obținut nota 8.73 din 10 și a fost lăudat în special pentru acustică, bateria acceptabilă și cameră care e chiar OK pentru prețul acestui model.

îl găsiți pe Lumia 520 la eMAG.ro la preț de 459 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×