Nokia Lumia 520 ajunge la peste 12 milioane de activări; Hit confirmat de Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.137 ori
<b>Nokia Lumia 520 ajunge la peste 12 milioane de activări; Hit confirmat de Microsoft</b>Nokia Lumia 520 a fost considerat un hit încă de anul trecut, fiind văzut de mulți atât că modelul care a adus Windows Phone 8 maselor, cât și unul dintre cele mai bune terminale de pe piață când vine vorba de raport calitate-preț. Azi se...

Nokia Lumia 520 a fost considerat un hit încă de anul trecut, fiind văzut de mulți atât că modelul care a adus Windows Phone 8 maselor, cât și unul dintre cele mai bune terminale de pe piață când vine vorba de raport calitate-preț. Azi se confirmă statutul sau de hit.

 
Microsoft a dezvăluit în această săptămâna că acest model Lumia a înregistrat peste 12 milioane de activări. Datele third party arătau deja vânzări foarte bune pentru acest model, pe care îl deține și colegul Alex, printre alții. Și versiunea sa T-Mobile, Lumia 521 a avut succes, se pare. Dezvăluirea numărului de activări a venit din partea lui Kevin Turner, COO Microsoft, în cadrul Worldwide Partner Conference.  
 
S-a vorbit în ultima vreme și despre Nokia Lumia 530, succesorul lui Lumia 520, care a apărut pe web într-o serie de scăpări și care ar putea să fie lansat destul de curând. Un terminal Microsoft care ar putea fi acest model a primit recent și aprobarea FCC. Nokia Lumia 520 a fost apreciat și la Mobilissimo.ro, unde a obținut nota 8.73 din 10 și a fost lăudat în special pentru acustică, bateria acceptabilă și cameră care e chiar OK pentru prețul acestui model.

îl găsiți pe Lumia 520 la eMAG.ro la preț de 459 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×